De eerste poster van 2020

Lorem Droefsum, de poster
We begrijpen uw paniek, maar kalmeer. We hadden het zelf ook eventjes. Van owfukja het is 2020! Hadden de kranten en tachtigduizend weblogs me daar niet eerder op kunnen wijzen? Of desnoods flauwe grapjes kunnen maken over hoe je 2020 ook kunt lezen als ZOZO of zo? Ook wij vullen nog altijd op elk formulier het jaar 2018 in. U bent niet de enige. Alles gaat ook zo snel! En dan komt er over iets minder dan een maand ook alweer een nieuwe editie van Droef aan. Want neen. We zijn niet afgelast. We zijn niet naar Dworp verhuisd. We blijven gewoon in het Volkshuis. Dus u kunt ons daar twee dagen voor Valentijnsdag weer verwachten. De tweede woensdag van de tweede maand, zoals altijd. Met een bomvol programma, zoals altijd. Bomvol, mogen we dat nu nog wel zeggen tegenwoordig? We willen ook niet ‘per ongeluk’ uit de lucht geschoten worden wegens miscommunicatie.

En nu niet meteen reageren: “Ik had die al op facebook gezien!” want we gunnen de mensen die ons op Facebook volgen gewoon af en toe wat extra’s. Enkele fotootjes meer, een berichtje hier en daar. We wijzen ze nog wel eens op de kortingsacties op onze T-shirt webshop (waar niemand iets koopt). Maar u mag ons daar ook gewoon GRATIS volgen. En u mag zich GRATIS op onze Youtube abonneren. En u mag GRATIS naar de komende editie van Droef!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *