Droef wenst u een prettig ZOZO!

Zelf begrijpen we de heisa niet, maar onze planeet heeft, al klimaatcrisissend, weer een rondje om de zon afgelegd. Dus moet er champagne en vuurwerk geknald worden omdat er een kalenderblaadje omgeslagen wordt. Maar omdat wij zelf ook wel houden van een feestje, gaan we er maar in mee. We wensen u allen een Niet Al Te Ongelukkig Nieuwjaar En Dat Het Maar Mee Mag Vallen. Het jaar heeft nu al zijn naam tegen, want we zijn inmiddels aanbeland in het fameuze jaar des heeren ZOZO. Er zit dus weinig anders op dan wat kussen op de wang, mwah mwah mwah.

Gelukkig is er ook dit jaar weer Droef. Sterker, wij hadden helemaal geen tijd om de jaarlijkse vuurwerkongevallen te vieren, onze vuisten op de pleinen te laten zwaaien of dronken achter een autostuur te kruipen, want er wordt alweer hard geploeterd aan de volgende editie. Dat gaat altijd maar door. Het houdt nooit meer op. Droef Forever. Geen feestje voor ons. Behalve op Droef zelf natuurlijk.

Dus wilt u ons ook de waarschijnlijk minst slechte wensen doen voor het nu al historische jaar ZOZO, dan kan dat. In Februari, en Maart, en April, en Juni, en Augustus, en Oktober, en December. Hopelijk blijft het daarbij. U heeft zeven kansen dit jaar om met ons het glas te heffen. Voor de rest verwachten we er enkel ellende van. Chaos, wanorde, technische misère, boekingsvergissingen, we hebben alles inmiddels al eens meegemaakt en verwachten niet anders dan dat het meer van hetzelfde zal zijn. Maar wie weet valt het mee. En is het slechts ZOZO dit jaar. Stieken hopen we dat een beetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *