Droef, The Universe And Everything Livestream


Het ging faliekant mis met de stream omdat we te laat merkten dat we een show hadden zonder geluid. Daardoor moesten we heel de show opnieuw in elkaar steken, enfin, lang technisch verhaal, na ruim twee uur vertraging besloten we de show maar rechtstreeks op Youtube te publiceren. Maar voor wie nog ‘live’ wil kijken met ons, we gaan morgenavond vanaf 20:00u (en nu écht) de show op Facebook uitzenden. Dus u kunt kijken wanneer u wil, of morgenavond met anderen samen. Zie maar. Het is voorlopig onze laatste show, gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Natuurlijk hopen we in oktober u in het Volkshuis te zien, maar we moeten een beetje realistisch blijven. Dus het kan enige tijd duren voor we verder gaan met Droef. Geniet voor nu van deze show!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *