De Dode van Droef: Heinz Hermann Polzer

Druhf NEIN!!! poster

Zeg dat nog’s nen keer, ni zo snel? Heinz Hermann Polzer, jawel die kent u wel! Zeg nu toch niet zo snel nee, als ik u zeg: Drs P, antwoordt u ach natuurlijk, die, en ik zei u het nog, zie? Voor onze Deutsche editie past hij gut, waardoor ik hem nu wel voorstellen mut. De perfecte keus voor ons Druhf NEIN!!!, beaamt u vast, dat zal wel zijn. Drs. P (24 augustus 1919 – 13 juni 2015) is nog niet lang dood, edoch zijn naam is reuzegroot. Dit taalkundig genie was van Zwitserse makelij, wilt u daar ook knolraap en lof, schorseneren en prei bij? Kijk, daar loopt een adelaar, straks zijn nog de rapen gaar. NEIN!!! is tevens het verjaarfeest Van De Melkwegboer, op bescheiden vlak ook een taalspelbroer. Digitaal of anoloog, houdt u de ogen en de broek vanavond niet droog. Hoewel iemand onlangs de Drs. begroef, houden wij hem levend vanavond. Tot Druhf!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *