De Dode van Droef: Sid Vicious

DroefAid poster

Sid motherfucking Vicious, jawel. We trappen DroefAid gewoon af met de ultieme punklegende zelve. Vicious (10 mei 1957 – 2 februari 1979) bracht in de ogen van sommigen vooral chaos, eerst als fan en later als bandlid van de Sex Pistols. Door zijn roerige leven vol drugs, seks, dood en punkrock is hij uiteindelijk meer symbool dan mens geworden, zoals alle verderf erotiserend kan werken. Aangezien het concept van DroefAid ook punk poogt te zijn, in een kaal zaaltje vol eclectische kunst en confronterende geprojecteerde beelden, en met publiek dat gewoon hun eigen drank en drugs meebrengt, zijn er weinige Doden Van Droef die beter zouden passen bij deze eerste dag. It’s something else!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *