En nog een poster: Droef Doop keert terug!

Droef Doop #001 poster
Natuurlijk moet nu eerst de aandacht naar de komende Droef editie. Maar we onthullen deze poster ook alvast, want Droef Doop keert dus weer terug! Ons eigenzinnige street-arts-hip-hop-slam-poetry-enz spin-off podium zal, net als vorig jaar, plaats vinden bij Bij` De Vieze Gasten. En we onthullen het hier even om een specifieke reden, want net als elke Droef editie is ook dit natuurlijk weer gratis. Er is bij de promotie een kleine miscommunicatie gebeurd waardoor op sommige plekken er inkom bij vermeld staat, maar daar hoeft u niets van aan te trekken. Het zou gek zijn, inkom voor een evenement met Open Mike-gedeelte notabene! Dus noteer in uw kalender, een week of 3 na Lorum Droefsum in Het Volkshuis, dat het op 6 maart 2020 weer een zot groots live-muziekfeest wordt in de Brugse Poort. Allen afkomen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *