Droeve start van Pöezieweek


Donderdag is het zover en mag u zelf de micro te hand nemen op DroeFive Live, onze eerste Open Podium-editie. Dit is volledig in lijn met het idee van de Poëzieweek die die dag met de Gedichtendag van start gaat: dat iedereen meedicht. Droef heeft zich dan ook als evenement aangesloten op Gedichtendag. (Wat, u gelooft ons niet?)
Omdat we pessimisten zijn en dit nog nooit eerder georganiseerd hebben, zo’n open mike avond, zagen we ons genoodzaakt enkele spelregels op te stellen. Maar als u pessimist of melancholist genoeg bent dat u desalniettemin op ons podium uw zwartgalligheid wil zwartgallen, laat u zich daar ongetwijfeld niet door afschrikken. We wíllen er niet teveel van verwachten, maar er zijn al de nodige aanmeldingen. Als u dus zeker wil zijn van een kans op het podium te staan, meld u zeker bijtijds bij ons aan! En tot donderdag!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.