Droef afscheid


De komende Droef is extra Droef. Al vanaf de eerste Droef edities tradt Benoit Vermaele als een van onze vaste waarden op, maar dit komt donderdag (voorlopig toch) ten einde. Deze jonge dichter gaat, na kort zijn roes uitgeslapen te hebben, zichzelf de volgende ochtend in het vliegtuig laden op een one-way ticket naar zonnigere oorden, en is niet van plan snel terug te keren. Hij heeft dan ook besloten om van deze komende editie van Droef meteen zijn afscheidsfeestje te maken. We roepen eenieder die genoten heeft van zijn eerdere optredens op om u allen massaal te begeven naar L’Enfant Terrible om aldaar deze dichter een verse portie heimwee mee te geven, want dat hij mag weten dat hij gemist gaat worden, dat staat voor ons boven enige twijfel. Dus kom donderdagavond af, hef het glas op deze jonge avonturier, en troost u dat het overal in de wereld ellende is en hij ongetwijfeld snel weer terug zal keren. Of niet, in welk geval we toch minstens zijn afscheid goed hebben geregeld. Santé alvast, Benoit!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *