Nieuwe online Droef op 1 april!

All Your Droef Are Belong To Us poster
Ja ja, goede aprilvis, Droef. Compleet met geloofwaardig affiche zekers. U moet dat zeker geloven, dat de eerste editie van Droef in 2021 juist op 1 april valt. En dan om 20u21 ‘s avonds ook nog. Supergoede grap! Daar trapt u niet in. Maar eerlijk gezegd is het geen grap, of juist wel: ja, Droef gaat écht die avond nog eens een grote online voorstelling uitzenden. Getiteld: “All Your Droef Are Belong To Us“. De line-up is nog verre van compleet, maar het affiche is er echt en het wordt gedrukt terwijl we dit bericht publiceren.
En sprekende van de line-up: we willen bij deze alweer vijfde online editie (holy f*ck wat vliegt de tijd) nog eens wat nieuwe talenten ontdekken. Dus eenieder die dit leest en iemand kent die verdomme eens zijn of haar talent zou moeten tonen, spoor die mensen aan of tip ons via een berichtje. Ook wij willen graag verrast blijven worden door de Droef edities, want ook wij doen dit (volledig onbetaald) enkel voor de kunsten. Dus stuur gerust wat talent onze richting in! Deadline: 25 maart. Kom maar op!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *