Droeve mondkapjes

EDIT: 8 mei 2020, de maskers zijn terug beschikbaar, levertijd is wel zeer lang (1 maand). Onze excuses hiervoor, we kunnen er niets aan veranderen.
Droef mondmaskertjes
Dan kan de Belgische overheid wel erop los blunderen met de ene mondkapjes-flater na de andere, maar wij bij Droef zijn iets beter voorbereid. Zo hadden we in februari al gratis mondkapjes voor iedereen die zich in het publiek niet veilig voor het nieuwe virus voelde. En wanneer volgende week de stoffen mondkapjes verplicht worden, hebben wij onze eigen bedrukte maskertjes (hopelijk toch) al binnen. Die zijn namelijk sinds enkele dagen beschikbaar in onze webshop. Nog niet eens als eigen categorie, zo nieuw zijn ze. Wij runnen die webshop bij een Print On Demand-leverancier in Duitsland, waar ze iets verder zijn met de voorbereidingen en productie van deze maskers. De maskers voldoen dan ook perfect: tweelaags textiel, vakje voor het filter, geproduceerd in de Europese Unie dus volgens de standaarden. En met stoere grappige opdrukken van Droef-designs. Met Dworp-logo of met lippenstift-afdruk, met designs van onze posters, met een poezengezicht, radioactief symbool, wat u maar wil. We hebben 26 verschillende ontwerpen. Herwasbaar op 60 graden, maar wel met die elastiekjes waar nu plots de overheid zo moeilijk over doet. Diezelfde overheid die u aan uw naaimachine wil zetten om ze zelf te maken.

MAAR. U MOET DIE NIET METEEN VANDAAG GAAN KOPEN. Ja, dat klinkt een beetje raar: we bieden ze toch aan? Dat klopt ook, maar morgen en overmorgen is er 20% korting op alle bestellingen. Dus u zou een dief van uw eigen portemonnee zijn als u ze vandaag bestelde. Beter morgen. Dan houdt u nog wat geld over om weer in het Volkshuis te spenderen wanneer we eindelijk van onze online evenementen weer terug in onze vertrouwde café-setting mogen organiseren. Tot die tijd: hou u veilig, en we hopen iedereen na deze lockdown weer in goede gezondheid te weerzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *