Geen woorden op Doop?

Het. Wordt. Hip-hopalooza waanzin op Droef Doop! Nu de énige dichter op ons affiche het belangrijker vindt om op zijn vooraf geboekte vakantie te gaan dan de woorden die zijn ziel op papier heeft gebloed aan een publiek voor te dragen (voel je je al wat schuldig, Gert?) maakt dat de weg vrij voor een hip-hop feestje dat zijn weerga niet kent. Fuk het woord, leve hip-hop! Dus dakleggers over gans België en omstreken, zak af naar Bij` De Vieze Gasten op vrijdagavond-over-een-weekje want het dak gaat eraf en iemand moet dat terug fiksen. Beatbox-legende Serdi (bekend van TV, van overal op te treden, en van uw moeder) gaat volledig los met looping station en band en wetenwijwat. Maar ook de legendarische Lichtschrijvers van Kraakpand Producties komen het podium kraken – Koenda-lini, T-loc en Sensi-P in da house dus. En die brengen vast nog talloze andere gasten mee waar we nu nog geen weet van hebben, we gaan niet doen alsof we de heren zelfs maar een beetje onder controle hebben.

Wat zegt u, ‘is dat alles’??? Neen, vanzelfsprekend niet! Wie vorig jaar bij Doop was kan nooit meer de capriolen van Steven H. van diens netvlies branden, want wat een onvergetelijke performance. Dus wat zegt u ervan, doen we dat nog een keertje? Ja, dat doen we nog een keertje. Bis, bis? We hebben MC Deevie & De Kappiting. Ja, die óók nog. En als iemand nog iets wil brengen op de Open Mike moet u snel zijn, want stiekem hebben we nog een reeks extra verrassingen voor u. Wie? Dat moet u zelf maar even komen checken over een weekje. Maar dat het een onvergetelijk feestje wordt, dat zal wel zijn.

En sprekende van de Lichtschrijvers, ook deze editie staan we nog even stil bij onze gevallen kameraad Jackjohannes Hemp. Want over een paar weken is het een jaar geleden dat hij ons plotseling ontviel en het gemis is nog altijd voelbaar. Dus Jack, ook dit feestje is weer een beetje voor jou. Hierboven de videoclip die de vrienden van Jack samen maakten in zijn nagedachtenis. Laten we vooral veel bloemen op de straten blijven krijten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *