Nu zelfs 20% korting!


Het is alweer bijna 2020 en dus krijgt u nu 20% korting op elke bestelling bij Shop.Droef.Gent! Of we doen tenminste alsof het ter ere van 2020 is. In feite is het maar toeval. Het bedrijf dat de T-shirts maakt heeft de komende dagen – van 13 november t/m 16 november om precies te zijn – korting. En we willen dat u er wel van kunt profiteren. Uiteraard zullen wij er wel weer minder centen door krijgen maar dat is dan zo. Het zou slecht van ons zijn om u niet te vertellen van de korting. Foei, Droef, foei. Dus melden we het netjes. Korting korting kopen besparen woehoe! We hebben zelfs de afbeelding van onze nieuwste poster er alvast bij gezet. Kunt u de sier mee maken op de komende editie van Droef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *