Droef.. Afgelast???

Droef Afgelast, de poster
Huhwat? Droef Afgelast? Betekent dit dat Droef na amper 2 1/2 jaar stopt? Of zijn ze bij dat (Cultuur)Podium voor Pessimisme weer grapjes aan het maken? Dat moet u zelf maar komen zien. Over een maand is het weer zo ver, dan wordt het weer lastig pinten bestellen in het Volkshuis wegens die enorme massa publiek, en zit alweer de avond bom(ha ha ha)vol gepland met artiesten zodat het weer veel te lang door zal gaan. Met muziek, goochelacts, theater, poëzie en meer, kortom, het is weer Droef ten top.

Kunt u niet goed lezen op de poster wie er allemaal optreden? Alé dan, misschien moet u toch eens langs de opticiën. Maar we herhalen het hier dan nog eens. Optredens op woensdagavond 11 december van: Coenraad De Waele, Daphné, Didi De Paris, El Raphaele, Kaat Hermans, Koen Blauwblomme, Peter Horneland, Soheil Ali Sabery, Thomas Maarten, en de woordkaders van Philip Volckaert. Voor de presentatie hebben we Koenraad ingeschakeld die op Droef Caque al veel indruk maakte. En we sluiten af met Droove met Melanie. Vanzelfsprekend is het weer volledig zonder inkom, we moeten echt dringend ergens inkomsten vandaan gaan toveren want van gratis kunst aanbieden worden we niet rijk. Ma bon. Met een knal het jaar uitluiden een goede twee weken vóór Nieuwjaar, Droef doet dat gewoon. Kom dus met ons mee uzelf aflasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *