Nog twee weken… Droefisomo!

Droefisomo poster
Onverstoorbaar dendert de karavaan van Droef voort, want we hebben dit jaar nog twee (2) edities te gaan. En weeral zitten die overvol met uiteenlopende en zeer getalenteerde sprekers en acts. De eerstvolgende editie van Droef gaat uiteraard weer van start in ’t Volkshuis, over twee weken. En hij noemt… DROEFISOMO! Met ditmaal muziek van Faust, en de Australische Orryelle & UrZon, goochelkunsten van Cleo, poëzie van A.E.Westerling en Tom Dumpis, theater door Aziz Boukhzar en eerlijk gezegd zelfs nog een aantal surprise-acts waarvan we zelf ook niet weten wat we moeten verwachten. Maar de vaste bezoekers van onze avonden weten reeds dat het bij Droef alle kanten op kan gaan en steeds weer verrast (soms zelfs positief). Ook hebben we uit betrouwbare bron dat de pintjes weeral goed fris zullen zijn, dus daar zal het ook al niet aan liggen. Wees allen welkom, op woensdag 9 oktober aanstaande. En brengt u wat applaus mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *