We hebben slecht nieuws voor uw portemonnee

Droef webshop
We zijn het helemaal zat, dat u dat steeds zegt. “Natuurlijk is het mooi dat mensen de posters en flyers van Droef achteraf nog kunnen kopen, maar als jullie nu petjes, of T-shirts, of buttons of zo zouden hebben, dan zou ik wel iets kopen.” En dan moeten we die T-shirts natuurlijk in tachtig maten, varianten, kleuren en seksen beschikbaar leggen en naar elke editie van Droef meesjouwen zekers? Weet u: daar hebben we geen zin, tijd, geld of energie voor.

Maar gelukkig kunt u nu gewoon via Spreadshirt alles van Droef bestellen! We hebben een design of 15 ingestuurd en alles wordt Print On Demand direct door hen naar u verscheept. Wij krijgen een (zeer klein) bedragje voor ons ontwerp maar zijn wel verlost van de kopzorgen om onze merch. En voor u zijn de Droef ontwerpen beschikbaar op bijna elk kledingstuk of product dat u maar wil. Een mok met Franky Bordo erop? Kunt u direct bestellen! Dus we hebben heel slecht nieuws voor uw portemonnee – toch als u op deze link gaat klikken. Maar u steunt ons er een (beetje) mee!

LET OP! De eerste 15 dagen staat er een code bovenin die u kunt inwisselen voor 15% korting!

2 Antwoorden op “We hebben slecht nieuws voor uw portemonnee”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *