We hebben slecht nieuws voor uw portemonnee

Droef webshop
We zijn het helemaal zat, dat u dat steeds zegt. “Natuurlijk is het mooi dat mensen de posters en flyers van Droef achteraf nog kunnen kopen, maar als jullie nu petjes, of T-shirts, of buttons of zo zouden hebben, dan zou ik wel iets kopen.” En dan moeten we die T-shirts natuurlijk in tachtig maten, varianten, kleuren en seksen beschikbaar leggen en naar elke editie van Droef meesjouwen zekers? Weet u: daar hebben we geen zin, tijd, geld of energie voor.

Maar gelukkig kunt u nu gewoon via Spreadshirt alles van Droef bestellen! We hebben een design of 15 ingestuurd en alles wordt Print On Demand direct door hen naar u verscheept. Wij krijgen een (zeer klein) bedragje voor ons ontwerp maar zijn wel verlost van de kopzorgen om onze merch. En voor u zijn de Droef ontwerpen beschikbaar op bijna elk kledingstuk of product dat u maar wil. Een mok met Franky Bordo erop? Kunt u direct bestellen! Dus we hebben heel slecht nieuws voor uw portemonnee – toch als u op deze link gaat klikken. Maar u steunt ons er een (beetje) mee!

LET OP! De eerste 15 dagen staat er een code bovenin die u kunt inwisselen voor 15% korting!

2 Antwoorden op “We hebben slecht nieuws voor uw portemonnee”

    1. En ook die is alweer verlopen… Op de dag van Droefisomo start een vierdaagse kortingsactie die ook nog interessant is, stay tuned!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *