Gezellig youtuben op café

Komende woensdagavond is het dan eindelijk zover: nog één avondvullende online editie van Droef te gaan. (We hopen toch dat het nu écht de laatste is). Die dag is speciaal, want tevens is Peru dan 200 jaar onafhankelijk van de Spanjaarden. En ze krijgen ook hun nieuwe president die dag. Dus komende 28 juli staat onze 28e (ja toch echt, als we de Doop-edities meetellen) Droef in het teken van Peru, maar ook de rest van de wereld. We hebben inzendingen vanuit álle continenten bijeengebracht, and in English, too. Alles is vertaald zodat de ganse wereld mee kan kijken, en we hebben opnieuw het record van grootste aantal artiesten in één Droef-voorstelling gebroken. En dat alles wordt aan elkaar gepraat door de immer fantastische Sarah De Grauwe.

En dus besloten we iets speciaals te doen. Want recent met het EK maakte de Belgische regering het mogelijk om iets op een (projectie)scherm in een café te kunnen kijken. En dat hoeft natuurlijk geen voetbalwedstrijd te zijn. Dus gaan we de show, op het moment dat deze op Youtube begint af te spelen, op een groot scherm kijken in Gent. Samen, met pintjes erbij. Iedereen welkom zolang er plek is (vol is vol en er is nog altijd een maximumcapaciteit van 80% geëist door de regering). Maar we gaan dus gezellig samen Youtube kijken. Op café. Met publiek. Door omstandigheden konden we helaas niet terecht in het Volkshuis, maar we hebben een goed alternatief gevonden. Kom dus ook gerust af. Komende woensdagavond om 20:00 klokslag, in café ‘t Postje aan de Korenmarkt. Geen inkom. Alles gratis behalve de consumpties. U hoeft dus helaas niet thuis te blijven!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *