Geen poëzie, da kan toch nie


Op bovenstaand affiche staan namen vermeld. Daar staat exact één dichter bij: Gert Vanlerberghe. Één dichter. Dat is een risico, weten we als organisatie, maar dichters komen meestal wel af. Muzikanten zijn nog wel eens wat lastiger, maar dichters… Tja: Gert kan er dus niet bij zijn. Lastige planning, het gaat gewoon volledig niet. Dat betekent dat de hele show van Droef Doop #001 uit hip-hop artiesten bestaat. Niets dan rap en muziek! Gekkigheid. Dat kunnen we niet toelaten. ALLEEN MAAR HIP-HOP. Komaan.
Daarom vragen we u: bekijk bovenstaande affiche nog eens nauwkeurig. Neem uw tijd. Kijk eens goed. Neem anders nog een koffie, het is inderdaad wat vroeg. Kijk nog eens. Ogen een beetje toeknijpen, u ziet het vanzelf. Ja? Heeft u het gezien? Mooi! Want inderdaad, het is Open Mike (ook wel eens geschreven als Open Mic) ook die avond. Dus na al die hip-hop kunt u de microfoon nog pakken om zelf wat te brengen. Maar dan is wel heel dat publiek opgezweept door de muzikanten. Dus breng uw allerbeste voordracht, de druk ligt hoog. Voila. Is iedereen nu zenuwachtig genoeg? Mooi zo. Tot bij Bij` De Vieze Gasten dan!

De beste Open Mike podia van Gent

Droef organiseert maar zelden een Open Podium, dus voor wie er op 6 maart niet bij kan zijn, geen schrik. Er zijn meerdere podia met Open Mike in Gent. U kunt bijvoorbeeld terecht bij:
De Sprekende Ezels in Bar Mirwaar, elke tweede-laatste woensdag van de maand (wij vinden het zelf ook een beetje raar)
Auw La, elke maand drie gastsprekers en dan mag u
– Elke derde donderdag van de maand is er Open Mic bij Treck Hostel. We zijn daar zelf nog niet geraakt maar horen er veel goeds van dus moeten dat spoedig zelf toch ook maar eens checken.
La Ville Perdue is een artistieke oase op de eerste verdiep van café Het Postje (Korenmarkt), waar onregelmatig (maar meerdere malen per week) evenementen georganiseerd worden. Het is massa’s de moeite te checken wanneer de micro daar ook opengesteld wordt want de kwaliteit van uw podiumgenoten ligt hoog.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *