SchrijvenOnline over Droef

Eens in de tweeëneenhalf jaar schrijft men over Droef. Dat is toch de alleszins onwetenschappelijke conclusie die we mogen trekken na tweeëneenhalf jaar. Waar HLN nog aan onze eerste editie aandacht schonk, is het sindsdien oorverdovend stil over het énige cultuurpodium voor pessimisme ter wereld. Niet interessant, vermoeden we. Tussen de vijftig en honderd mensen per editie zijn het daar mogelijk mee eens, maar wat weten die helemaal. Edoch. Het weblog SchrijvenOnline, u mag raden wat hun hoofdonderwerp is, wijdde een puik samengevat artikel aan ons initiatief, waarvan akte. U kunt het hier lezen. We zijn alvast benieuwd wie er over nog eens tweeëneenhalf jaar over ons schrijft, tip: tegen dan is het ons lustrum.

De redactie gaat ondertussen even dicht tot na Nieuwjaar. We gaan met de kussens van de zetel een groot fort bouwen en daarbinnen schuilen. Niet dat we denken dat het helpt, maar het schuilt wel comfortabel. Tot 2020 iedereen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *