Over amper twee weken: Droef Caque!

poster Droef Caque

Zo, is eenieder weer bekomen van de Gentse Feesten of inmiddels teruggekeerd van het ontvluchten van de stad? Mooi, want er staat alweer een pessimistisch feestje op u te wachten. Droef begint aan haar derde jaargang en doet dat meteen middels een samenwerking: Droef Caque is een collaboratie tussen Droef.Gent en, euh tja, Caque. De impro-comedians van Caque organiseren regelmatig avonden in Het Volkshuis (waar ook onze ‘klassieke Droef’ haar thuisbasis heeft) en aangezien het café op 15 augustus op jaarlijks congé gaat sluiten, is het de avond ervoor hoog tijd voor een grote zomerafsluiter waarbij allebei de initiatieven de handen ineenslaan.

Dus verwacht weeral een bonte kermis van poëzie, proza, muziek, theater, dadaïsme, maar dus ook volop improvisatie-theater en interactie, kortom, we gaan stevig van start. Met als altijd een gezonde mix van ervaren bekende namen en zenuwachtige debutanten, en net als altijd hoeft u niet per se pessimist te zijn om binnen te geraken. Ook als optimist bent u welkom, we plaatsten u allen wel bijeen ergens achterin in een hoekje of zo. Tot de 14e augustus, tot Droef Caque!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *