Bill tipt Droef!

Er zou bij pHalentijn iemand van Bill aanwezig zijn, zo mailden ze, om de organisatie en de artiesten te interviewen over onze bijzondere anti-valentijnsavond (ondanks dat we er in 2018 ook al een organiseerden, soit). Dat mocht van ons, maar bij voorkeur op de rokerskoer en zonder de performances teveel te verstoren a.u.b. wat akkoord bleek te zijn. Prima, wat ons betreft, een online cultuurmagazine dat over een cultuurpodium een item wil komen maken is vanzelfsprekend altijd welkom! En toen besloten ze landelijk dus ook bij o.a. de NMBS, te staken… We hebben uiteindelijk niemand zien verschijnen. Echter blijkt tóch dat ze ons zeer lief in de lijst tips voor Valentijn hebben staan. Dank jullie wel!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *