Ben jij onze pHalentijn?

Poster van Droef pHalentijn

Droef keert terug met pHalentijn! We horen nogal eens de misvatting dat we een stel zuurpruimen zouden zijn, want we organiseren immers een Podium voor Pessimisme. Maar niets is minder waar! Ons podium biedt vooral het ruimste geluid en de luidste ruimte voor de artiesten, zodat zowel zij als jij, ons publiek, er ten volste van kan genieten. Daarom beginnen we 2019 met een editie vol kennismakingen en herontmoetingen. Met een gezonde mix van theater, muziek, poëzie en kunst. Op woensdagavond 13 februari kunt u dan ook terecht in het Volkshuis voor een fonkelnieuwe Droef, waar zowel verliefde zielen als liefdeloze cynici hun hart kunnen laven aan de weerloze levensliedjes van Captain Hankock, zich kunnen laten betoveren door theaterstukken van Pick en Laura Vroom, voyeuristische rooie oortjes kunnen beleven terwijl Merel Stolker verhaalt over haar bijzondere ontmoetingen met vijf wildvreemde Gentenaren, en natuurlijk is er humor én poëzie, van Eric Obad, Flavia Boxy, Hind, Tom Veys en Philip Volckaert. Dit alles met als chaperon Grim Claus. Afsluitend mogen we dansen want er zit Kruisbestuiving aan de knoppen, en als je aan het eind denkt: wat jammer, was het feestje maar niet afgelopen… Dan hebben we nóg beter nieuws, want op Valentijnsdag gaat pHalentijn gewoon dóór! In de Kinky Star presenteren we de Nederlandse guerrillarockband Betonfraktion waar we natuurlijk ook iedereen bij verwachten. Maak dat mee, zó’n pHalentijnsfeest! Hartjes en kusjes van Droef!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *