De grootse jaarafsluiting van Droef.Gent!

Nog twee nachtjes slapen en het is zo ver: we sluiten het jaar weer af bij Droef.Gent. En u boft, want vorig jaar moesten we er allemaal geheimzinnig over doen waar het droeve feestje zich plaatsvond, maar dit jaar mag u het gewoon weten: vanzelfsprekend is het woensdagavond aanstaande allemaal te doen in Het Volkshuis. En we hebben véél voor u in petto! Onze oprichter, René van Densen, herstelt zijn aanvankelijke plan om bij elke editie een uniek en eenmalig openingsgedicht te brengen. We hebben een performance via Skype! En niet één, niet twéé, maar drié muzikale topacts om uw vingers bij af te smullen. Daarnaast hebben we de eer om gevestigde waarden als Erika De Stercke en zelfs Coenraad De Waele (een heuse comeback!) aan te mogen kondigen. Het wordt een grootse uitluider van een wervelwindig jaar, dus kom met ons het glas heffen woensdagavond en mee genieten! Dozalwelzijn!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *