We zijn er bijna… Derde en laatste dag Droef Aid!

Dit doen we dus echt nooit meer. Droef Aid is gelukkig bijna voorbij. We zijn kapót. Maar we gaan wel met een grote klapper afsluiten. U zit natuurlijk inmiddels met volle teugen te genieten bij café Botèco van het bonusoptreden van Romheen en La Zona, niet? Wij zijn inmiddels hard aan de slag om vanaf 21u ook in het Pierkespark de grote eindshow voor u te kunnen verzorgen.

Didi De Paris op Droeffier
Foto: Rick Brands

Wat heeft deze avond nog voor u in petto? Allereerst komt Didi De Paris er in twee deeloptredens invliegen om eens en voor altijd af te rekenen met mei ’68. Dat die hippies het geweten zullen hebben, potdorie! Onze Man uit Leuven zal die langharige oren eens goed wassen. Wegens een inclusiebeleid hebben we ook een act uit Nederland, maar dat is wel een fantastische dichter die compleet met een band komt optreden. U raadt het al: dat is Romheen met La Zona, die u al aan het werk hebt gezien bij Botèco uiteraard. U heeft daar ook het personeel wel een fooi gegeven toch, van al het geld dat u bespaart doordat u uw eigen pinten nu mag meenemen? Tenslotte, voor het eerst op Droef, de unieke mix van poëzie, soundscapes en muziek die The Flying Ostriches heet. En daarna is het kláár verdomme, we duiken met z’n allen binnen bij Bij’ De Vieze Gasten om te pintelieren, te dranken, en huilend aan de toog uit te roepen dat we nooit meer drie dagen achtereen Droef gaan organiseren. In juni doen we gewoon weer één avondje en in ons vertrouwd Volkshuis, waar een ander de drank, techniek en meer verzorgt. Maar vanavond nog één keer onszelf vol smijten, dus kom kijken en het ons zo lastig mogelijk maken.

Wanneer: Vanaf 21u tot minusplus 23u
Waar: Buurtzaal Trafiek (dus op één-hoog, ‘boven’ Trafiek) in het Pierkespark te Gent
Kost: Inkom volledig gratis
Drank: Bring Your Own beer!

Huishoudelijke mededelingen:

Feed the artists
Het evenement Droef Aid wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd, we voorzien ook onszelf dan maar van drank en smijten ons de volledige dag, ook tijdens de expositie. Dit alles drie dagen lang, en natuurlijk met opbouw en promotie vooraf. We krijgen hier geen cent subsidie voor, al kunnen we dankzij Whaleshares wel de artiesten van wat drank voorzien. Maar bezoekers, die immers ook geen inkom hoeven te betalen en zelf hun eigen drank mogen meebrengen, wordt een extra knuffel gegund als er toch eventueel iets lekkers voor de organisatie meegebracht wordt, of wellicht een vrije bijdrage in de hoed te doen.

BOM Festival
Droef Aid is onderdeel van het BOM-Festival, dus ga gerust met ons er nog eentje (niet-gratis) drinken bij Bij’ De Vieze Gasten zodra het spektakel bij Trafiek voorbij is. Check ook zeker hun programma om te zien wat er nog meer te beleven is in de Brugse Poort deze drie dagen.

Overlast en afval
Trafiek was super sympathiek dat we hun buurtzaal mogen gebruiken voor dit evenement en de expositie. Hou hier aub ook rekening mee: zorg voor zo weinig mogelijk overlast voor de buurt, zowel voor als na het evenement. Ruim ook netjes uw rotzooi op: we zullen PMD-zakken buiten opstellen voor het blikafval en eventuele andere afvaloplossingen aanbrengen. En laat de boel een beetje heel, dan blijft u van harte welkom.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *