[AFGELAST] bonusconcert

EDIT: We leren steeds wat bij. Bijvoorbeeld dat niet voor iedereen geldt dat als je iets afspreekt, die afspraak ook echt staat. Als zodanig hebben we nu geleerd dat het afgesproken bonusconcert in café Botèco, blijkbaar zomaar afgelast kan worden door de uitbater. Voor de band, die er arriveerde, een nare verrassing, voor ons evenzeer. We gaan er geen doekjes om winden, dit is niet correct verlopen en we zijn not amused. Voor wie zich dus afvroeg wanneer de band ging spelen aldaar, Botèco zelf heeft ze weggestuurd.

Oude aankondigingstekst:

Het feest kan niet op vandaag. Vanaf 14u kon u reeds snuffelen op de expo in Trafiek, waar ook vanaf 21u ons slotspektakel los zal barsten. Maar vandaag is het op nog een locatie te doen, te weten het machtig mooie café Botèco nabij Dampoort. (Forelstraat 114, onder het spoortunneltje door.)
Er is een prachtig interieur en een machtig leuk binnenterras, alsmede superlekkere pintjes en heerlijk eten, maar vanaf 20u is er bovendien een live bonusconcert van Romheen met La Zona! Deze dichter met complete band komt helemaal uit Amersfoort af voor deze twee optredens en presenteert hun nieuwe CD. Ideaal voor wie het Pierkespark toch wel heel erg aan de andere kant van Gent vindt liggen. (Hoewel, schande, we maken er serieus een flink feestje van en u mist wat). Ideaal ook voor wie niet kan wachten tot de slotavond om 21u. U zult zich wel enorm moeten reppen, want amper is het optreden bij Botèco zometeen voorbij of boven Trafiek maken we ons alweer klaar voor de vervolgshow.

Maar voor nu, rep u naar de Forelstraat! Inkom hoeft u ook al niet te betalen. De consumpties wel. En geef die mensen wat fooi, van al dat biergeld dat u bespaard heeft door steeds naar Droef Aid uw eigen bier mee te brengen. Wees niet bang, Botèco is reeds open en ze verwachten u. We hebben gezegd dat u eraan kwam. Doe ze de groeten van ons!

Oh, en mocht u nog altijd niet overtuigd zijn, dit is Romheen met La Zona:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *