Whaleshares lest de artistieke dorst


Artiesten die performen, hebben dorst, dat weet een kind. Dus is het belangrijk, ook op Droef Aid, dat de dorst van de artiesten gelest wordt. Gelukkig hoeft de organisatie van Droef dat niet allemaal zelf te regelen. De superfeature voor de Steemit en cryptocurrency community waarmee er forse upvote power uit te delen valt, Whaleshares, is namelijk zo vrij geweest om de artiesten op Droef Aid van iets te drinken te voorzien. Op deze manier sponsort Whaleshares ons evenement in natura en daar zijn wij enorm blij mee. Net als dat ze nieuwe leden op Steemit ook in hun creativiteit stimuleren, doen ze dat voor Droef nu ook offline.

Droef Aid wordt georganiseerd op een locatie zonder horeca-voorziening, dus we verzoeken het publiek om hun eigen drinken mee te brengen (BYOB). Maar dankzij de hulp van Whaleshares kunnen we de creatieve dorst in ieder geval lessen, en met die hittegolf van pasgeleden is dat enorm prettig. Santé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *