DroefAid: BYOB en Feed The Artists!


Het houdt niet op, niet vanzelf… Amper bekomen van DroefCon7 gaan we over drie weken zelfs drie dagen lang Droef organiseren. Wablieft? Jablieft! Temidden van het BOM-festival dat de hele Brugse Poort in Gent tot een kluwen van woonkamerconcerten en andere spontane kunst- en cultuurruimtes omtovert, doet ook Droef.Gent een duit in het zakje. En wel in de bovenzaak van Trafiek in het Pierkespark. Drie dagen lang organiseren we daar DroefAid, onze meest ambitieuze Droef ooit. Met een line-up van jewelste, een kunstexpositie, en zoals altijd geheel gratis toegankelijk.

Breng uw eigen pinten mee

Maar! We doen dit dus ditmaal niet in een café of andere ruimte met eigen horeca. Dus als u wilt komen kijken en luisteren, houd er rekening mee dat u wellicht dorst zult krijgen. Dus BYOB (Bring Your Own Beer), dat mag gewoon. We zullen vuilniszakken voorzien om de PMD naderhand netjes met Ivago te kunnen meegeven. En al deze artiesten komen op onze kosten optreden, met techniek en promotie die we uit eigen zak betalen zonder één cent inkomst.

En vergeet de artiesten (en organisatie) niet…

Dus… Hoewel er geen inkom is, mag u best ook iets lekkers voor ons, de organisatie en de artiesten, meebrengen. Daar staan wij zeker niet negatief tegenover. Al zeker niet omdat wij ons drie dagen achtereen, van 14u tot pakweg 23u, kosteloos staan te smijten voor uwer amusement. Strijk dus over uw hart en kom niet met lege handen af naar DroefAid. Feed The Artists! We hebben het allemaal al zo moeilijk onder het huidige politieke bewind… (En dan spreken we bij Droef nog niet van het Sabam-terrorisme, godbetert – RED)

DROEFAID EXPO

Elke dag vanaf 14u

DROEFAID DAG 1

10 mei, vanaf 21u

De Dode van Droef: Sid Vicious

DROEFAID DAG 2

11 mei, vanaf 21u

De Dode van Droef: Baron Karl Friedrich Hieronymus von Münchhausen

DROEFAID DAG 2

12 mei, vanaf 21u

De Dode van Droef: George Carlin

Het volledige programmaboekje van het BOM-Festival, om de keuzestress compleet te maken:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *