Persbericht: Droef blikt besloten terug op 2017

Droef.Gent, Gent’s eigen Podium Voor Pessimisme, heeft een druk startjaar achter de rug. Wat aanvankelijk als een eenmalig probeerpodium startte op de vooravond van de Gentse Feesten, heeft al drie goedbezochte edities gekend op evenveel locaties. Op 8 december voegen we daar een vierde locatie bij voor 2017: Twee Poorten, een van de best bewaarde geheimen van Gent. Toepasselijk is Droeffier, zoals we de vierde editie van Droef gedoopt hebben, een besloten feest. Nochtans is elke doorgewinterde pessimist uiteraard welkom: reserveren is aanbevolen omdat het aantal plaatsen op ons privéfeestje beperkt is.

Op 13 juli 2017 ging Droef 1.0 van start, het allereerste Podium Voor Pessimisme in het Gentse. Met alle kinderziekten van dien: ten eerste startte de avond al veel te laat door technische problemen en liep de boel op een aantal vlakken in het honderd. Maar er was veel volk, dat bovendien zeer tevreden reageerde op de avond. Toepasselijk sloot kort erna het café waar het evenement zich afspeelde, maar de interesse was gewekt in de stad en vrij kort erop volgden Droef 2.86 in The Cover en Droef 3Di in het Volkshuis. Edities waar nog altijd organisatorisch en technisch vanalles fout ging, maar waar tevens het publiek zich de avond goed liet smaken. En voor dat publiek is er nog één editie over in 2017!

Droef sluit met een druk podiumprogramma het jaar 2017 af met een droeve terugblik, en u kúnt er bij zijn. Maar dat is maar voor weinigen weggelegd. Daarom is het warm aanbevolen een plaats te reserveren voor de avond van 8 december. Kunt u er helaas niet bij zijn of zijn we volzet? Niet te droef: Droef keert in het komend jaar terug, met alvast een regelmatige editie in het Volkshuis, en zelfs in januari een terugkeer naar (de nieuwe) Enfant Terrible! Pessimisme heeft blijkbaar duidelijk een podium nodig, dus kom ook in 2018 af naar Droef!

Droef.Gent presenteert: Droeffier – Besloten 4ing

Vrijdag 8 december 2017 / 21:30 / Twee Poorten / Brusselsepoortstraat 95 / Gent / (Cultuur) Podium Voor Pessimisme / Incl. Droove / Facebook event

Optredens van: Anton Voloshin / Benoit Vermaele / Didi De Paris / Blaastaal & Wagonman / Franky Bordo / #JJHemp / Pelicano & Philip Volckaert / René van Densen / Rinus Van De Melkboer / Ruben Van de Woestijne / Presentatie: Grim Claus

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *