U mag weeral posters verwachten in de straten en op de ruiten…


Toen wij in Juli startten met Droef hoopten we wel dat er wellicht nog ooit eens een editie zou komen, ondanks de kinderziekten. Dat is gelukt. Maar er komen dit jaar nog eens twee edities voordat we er weer aan moeten wennen overal ‘2018’ in te vullen in plaats van ‘2017’. Om exact te zijn op woensdag 22 november in het Volkshuis, en een paar weken erna een wat besloten editie in de Twee Poorten. Vier edities, vier locaties, het is een interessant jaar geweest. Maar dat interesseert u niet. U wil meer weten over de komende editie van Droef. En natuurlijk de bijbehorende, nu alweer legendarische poster zien. Welnu, hier is het affiche alvast. Houd de ogen maar weer open want hij zal wel weer hier en daar in het straatbeeld verschijnen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *